Our best kept secret

 

Het wordt een spetterende winter: 
De collectie van The Mastergrowers 
wordt nóg mooier

OUR BEST KEPT SECRET

Deze winter in de collectie van The Mastergrowers: kerststerren van topkwaliteit, gekweekt met meesterschap en liefde. Zoals je van ons gewend bent gaan we voor topkwaliteit. Spetterende kleuren, waanzinnige vormen. Zet je winter in vuur en vlam, en geniet. 

Think big

Door nieuwe technieken en methoden in te zetten, blijven we onderzoeken, innoveren en verbeteren. Zo geven we onze planten de ruimte, waardoor ze groter en sterker groeien en mooier bij de eindklant komen. Denk groot: de ware meester blijft zichzelf uitdagen. 

'When love and skill work together, a masterpiece appears'

Onze masterpieces

Verschillende soorten zijn zowel in P6 als P13 leverbaar. Bekijk ons volledige poinsettia assortiment via onderstaande button. Nieuwsgierig naar mogelijkheden? Neem contact op met Frank van der Meer

'Ready for prime time'

'Reach for the stars'

Trade Fair

Ons assortiment is te bewonderen op de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Van 9 t/m 11 november kan je onze stand bezoeken. We zijn te vinden bij stand nummer 20.5. 

'Choose perfection'

Samen onze klanten in vuur en vlam zetten

Wil je gezamenlijk optrekken in promotie? Neem contact op met Daniëlle Zwinkels en krijg toegang tot onze beeldbank. Deze beelden zijn speciaal ontwikkeld voor promotiemateriaal en content voor u en uw klant. Meer weten en/of interesse? 

'Celebrate the season'

'Winter will be spectacular'

Passen deze poinsettia's ook goed bij uw klanten?

Bekijk ons aanbod op FloraXchange / Floriday of neem contact op met Frank van der Meer. Je mag ook hier uw gegevens achterlaten, dan wordt u gebeld.