Masterpieces

Masterpieces

Wij reizen de hele wereld over om inspiratie op te doen en de beste rassen en vormen met elkaar te kruisen of op te kweken tot eigen concepten. Het meest trots zijn we daarom op onze unieke Masterpieces. Stuk voor stuk hortensia’s die tot de verbeelding spreken.

Magical

Magical is een langbloeier die van kleur verandert en met gemak een half jaar bloeit. Deze Masterpiece wordt met de week mooier. Een magische beleving op uw schap. De Magical is 150 dagen houdbaar en kleurt in de die tijd van roze of blauw naar donkerrood of donkerblauw.

'Bloeit 150 dagen lang'

Love

Deze dubbelbloemige hortensia combineert onze Nederlandse bodem met Japanse genen. Een grensverleggend experiment dat een exotisch schouwspel van een compacte plantopbouw en stervormige bloemen heeft opgeleverd. Prachtig verfijnd tot in elk detail.

'Onze verfijnde aziatische schoonheid'

Curly Wurly

De Curly Wurly met haar stoer gekrulde bloemblaadjes begon als één eigenwijs exemplaar uit een ander ras. Zo bijzonder dat we hem als Masterpiece verder hebben ontwikkeld.

'Eigenzinnig anders'

Pure

Met haar sterke takken houdt Pure haar prachtige bloemen zonder hulp rechtop. Het resultaat van jarenlange oefening en focus. De kracht van eenvoud voor liefhebbers van puur natuur.

'De schoonheid van eenvoud'

Bi-colour

Deze klassieke schoonheid is dubbel zo mooi door haar prachtige kleurcombinaties. Haar contrastrijke, gekleurde randje aan de bloemblaadjes maakt deze Masterpiece helemaal af.

'Kleurrijk tot in de detail'

Mainstream

Onze mainstream hortensia’s zijn het meest bekend bij het publiek. Ook deze varianten kweken en leveren we met dezelfde liefde en passie als onze Masterpieces. Rood, wit, roze of blauw, we hebben de mooiste kleuren voor u geselecteerd met de kwaliteit die u van een Meesterkweker mag verwachten.

'Het toppunt van kwaliteit'

Passen deze concepten ook goed bij uw klanten?

Neem contact op met Frank van der Meer of vul hier uw gegevens is, dan wordt u gebeld.