Werken bij The Mastergrowers

Wij zijn Erik en Robin. Meesterkwekers met ambitie: wij willen de meest kwalitatieve en innovatieve kamerhortensia- kweker zijn én blijven. En om de beste te zijn, moet je elke dag beter willen worden.

Erik en Robin - Meesterkwekers

Meet the Masters

Wij zijn Erik en Robin. Meesterkwekers met ambitie: wij willen de meest kwalitatieve en innovatieve kamerhortensia-kweker zijn én blijven. En om de beste te zijn, moet je elke dag beter willen worden. Geduld, focus en constant blijven leren. Elk detail onder de knie krijgen, vallen en opstaan. Bij ons draait het om leren, liefde en lef. Elke dag weer.

Met 100 jaar ervaring durven we stappen te zetten en onze stempel te drukken op de markt. We zijn ook kritisch op onszelf, we leren als organisatie continu. Bij ons is er alle ruimte voor eigen ontwikkeling, initiatief en verantwoordelijkheid. Dat merk je aan de sfeer op onze kwekerijen en de ruimte voor ieders ambities. Als team vullen we elkaar uitstekend aan.

Doordat we onszelf telkens willen verbeteren, is er altijd ruimte voor groei. We zoeken regelmatig nieuwe teamleden met oog voor detail, net zoveel liefde voor de hortensia en de motivatie om elke dag beter te worden.

Als je bij ons werkt:

  • Kom je terecht op ruim 21 hectare in De Lier en Honselersdijk.
  • Werk je voor tuincentra en bloemisten in heel Europa en ver daarbuiten.
  • Draag je bij aan het breedste en meest exclusieve assortiment kamerhortensia’s van Nederland
  • Werk je van januari t/m augustus met hortensia’s en in najaar/winter met chrysanten en kerststerren.
  • Krijg je zo’n 70 collega’s, 60 in de tuin aan het werk en 10 op kantoor.

Wil je meer weten over werken bij The Mastergrowers? Stuur dan een e-mail naar werkenbij@themastergrowers.nl.
Ben jij een onze nieuwe collega? Onze actuele vacatures:

  • Teeltspecialist
  • Trainee teeltspecialist
  • Uitvoerder gewasbescherming

'Create your own mastery'

Teeltspecialist

Binnen ons ambitieuze teelt team hebben wij op de locatie in De Lier ruimte voor een teeltspecialist met kennis, kunde én nieuwe ideeën over teelt. Door onze diversiteit in hortensia’s, verschillende stadia welke staan verspreid over meerdere units is er continue expertise en kennis te behalen, waar wij als The Mastergrowers blijvend naar streven!

Trainee teeltspecialist

Als trainee teeltspecialist ben je de rechter- en linkerhand van de teeltspecialist. Onder zijn leiding ga jij alle ins-en outs van het telen van onze hortensia’s onder de knie krijgen. Dat gevoel ontwikkel je als specialist gaandeweg binnen ons bedrijf. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en taken.

'Learn from
the masters'

Uitvoerder gewasbescherming

Als ondersteuner van ons teeltteam beschik jij over de vrijheid van het uitvoerende werk in de avonduren. Deze vrijheid ervaar je ook door de uitgestrekte en verschillende locaties waar jij werkzaam zal zijn. 

Kennismaken met The Mastergrowers?

Neem contact op met Geert de Ridder of vul hier uw gegevens in, dan wordt u gebeld.