Werken bij The Mastergrowers

Wij zijn Erik en Robin. Meesterkwekers met ambitie: wij willen de meest kwalitatieve en innovatieve kamerhortensia- kweker zijn én blijven. En om de beste te zijn, moet je elke dag beter willen worden.

Erik en Robin - Meesterkwekers

Meet the Masters

Wij zijn Erik en Robin. Meesterkwekers met ambitie: wij willen de meest kwalitatieve en innovatieve kamerhortensia-kweker zijn én blijven. En om de beste te zijn, moet je elke dag beter willen worden. Geduld, focus en constant blijven leren. Elk detail onder de knie krijgen, vallen en opstaan. Bij ons draait het om leren, liefde en lef. Elke dag weer.

Met 100 jaar ervaring durven we stappen te zetten en onze stempel te drukken op de markt. We zijn ook kritisch op onszelf, we leren als organisatie continu. Bij ons is er alle ruimte voor eigen ontwikkeling, initiatief en verantwoordelijkheid. Dat merk je aan de sfeer op onze kwekerijen en de ruimte voor ieders ambities. Als team vullen we elkaar uitstekend aan.

Doordat we onszelf telkens willen verbeteren, is er altijd ruimte voor groei. We zoeken regelmatig nieuwe teamleden met oog voor detail, net zoveel liefde voor de hortensia en de motivatie om elke dag beter te worden.

Als je bij ons werkt:

  • Kom je terecht op ruim 21 hectare in De Lier en Honselersdijk.
  • Werk je voor tuincentra en bloemisten in heel Europa en ver daarbuiten.
  • Draag je bij aan het breedste en meest exclusieve assortiment kamerhortensia’s van Nederland
  • Werk je van januari t/m augustus met hortensia’s en in najaar/winter met chrysanten en kerststerren.
  • Krijg je zo’n 70 collega’s, 60 in de tuin aan het werk en 10 op kantoor.

Wil je meer weten over werken bij The Mastergrowers? Stuur dan een e-mail naar po@themastergrowers.nl.
Ben jij een onze nieuwe collega? Onze actuele vacatures:

  • Teammanager
  • Planner
  • Teeltspecialist
  • Assistent teeltspecialist

'Create your own mastery'

Teammanager

Het dagelijkse spel van evenwicht tussen product, team en uitvoering moet als dé uitdaging in deze functie gezien worden. Met kennis van de tuinbouwsector weet onze nieuwe teammanager mensen te motiveren en te coördineren. 

'Learn from
the masters'

Planner

Doordat we ons zelf blijven willen verbeteren, is er altijd ruimte voor groei en zijn wij op zoek naar een fulltime planner. Je beheert digitaal de ruimte in de kas en de stadia van onze planten. 

Teeltspecialist

Binnen ons teeltteam hebben wij plaats voor nog één teeltspecialist met kennis, kunde én nieuwe ideeën over de teelt. Door de diverse soorten hortensia's en ons ruime assortiment hierin is er nog altijd veel expertise en kennis in te behalen, waar wij als The Mastergrowers naar streven!

Assistent teeltspecialist

Ons teeltteam groeit waarin de functie voor een assistent teeltspecialist is ontstaan. Door de diverse soorten hortensia's en ons ruime assortiment is er nog altijd veel expertise en kennis in te behalen, waar wij als The Mastergrowers naar streven.

Kennismaken met The Mastergrowers?

Neem contact op met Laura van den Berg of vul hier uw gegevens in, dan wordt u gebeld.