Werken bij The Mastergrowers

Wij zijn Erik en Robin. Meesterkwekers met ambitie: wij willen de meest kwalitatieve en innovatieve kamerhortensia- kweker zijn én blijven. En om de beste te zijn, moet je elke dag beter willen worden.

Erik en Robin - Meesterkwekers

Meet the Masters

Wij zijn Erik en Robin. Meesterkwekers met ambitie: wij willen de meest kwalitatieve en innovatieve kamerhortensia-kweker zijn én blijven. En om de beste te zijn, moet je elke dag beter willen worden. Geduld, focus en constant blijven leren. Elk detail onder de knie krijgen, vallen en opstaan. Bij ons draait het om leren, liefde en lef. Elke dag weer.

Met 100 jaar ervaring durven we stappen te zetten en onze stempel te drukken op de markt. We zijn ook kritisch op onszelf, we leren als organisatie continu. Bij ons is er alle ruimte voor eigen ontwikkeling, initiatief en verantwoordelijkheid. Dat merk je aan de sfeer op onze kwekerijen en de ruimte voor ieders ambities. Als team vullen we elkaar uitstekend aan.

Ruimte om te groeien 

Doordat we onszelf telkens willen verbeteren, is er altijd ruimte voor groei. Ontwikkel jezelf, in je werk en als persoon. Bij The Mastergrowers is ruimte om te proberen, fouten te maken en te leren. We helpen elkaar en dagen elkaar uit om als individu en als team ambities waar te maken en te blijven groeien, iedere dag opnieuw. 

Iedereen bij The Mastergrowers is onderdeel van een gedreven team, waarin je kan zijn wie je bent en kunt groeien in je vak, met liefde voor de natuur, en een passie voor de mooiste producten. We zoeken regelmatig nieuwe teamleden met oog voor detail en de motivatie om altijd beter te worden, door te leren van elkaar.

Heb jij ons iets te bieden, laat het ons weten! We leren ook graag van jou! ; )
Stuur dan een e-mail naar werkenbij@themastergrowers.nl. Annemiek, onze HR-manager, ontmoet je graag!

'Create your own mastery'

Onderhoudsmonteur

Ben jij technisch aangelegd en houd je van variatie tussen het uitvoeren van reparaties en gepland onderhoud? Heb je geen moeite met je handen uit de mouwen steken en zoek je een baan met afwisselende werkzaamheden? Dan ben jij misschien wel onze onderhoudsmonteur. 

'Learn from
the masters'

Als je bij ons werkt:

* Kom je terecht op ruim 18 hectare in De Lier en Honselersdijk, overzichtelijk en ambitieus tegelijk dus.

* Krijg je zo’n 70 collega’s: 60 in de tuin en 10 op kantoor, van data-analist tot marketing- & salesmanager en van directeur tot HR-manager.

* Kom je in een organisatie waar we inspiratie voor groei en elkaar energie geven belangrijk vinden!

* Werk je voor het hoogste segment; tuincentra en bloemisten in heel Europa en ver daarbuiten.

* Werk je van januari t/m augustus met hortensia’s en in najaar/winter met chrysanten en kerststerren.

Kennismaken met The Mastergrowers?

Nieuwsgierig wat jij in onze organisatie kan toevoegen? Neem contact op met Annemiek Boers - van der Hoeven of vul hier uw gegevens in, dan word je gebeld.