Werken bij The Mastergrowers

Wij zijn Erik en Robin. Meesterkwekers met ambitie: wij willen de meest kwalitatieve en innovatieve kamerhortensia- kweker zijn én blijven. En om de beste te zijn, moet je elke dag beter willen worden.

Erik en Robin - Meesterkwekers

Meet the Masters

Wij zijn Erik en Robin. Meesterkwekers met ambitie: wij willen de meest kwalitatieve en innovatieve kamerhortensia-kweker zijn én blijven. En om de beste te zijn, moet je elke dag beter willen worden. Geduld, focus en constant blijven leren. Elk detail onder de knie krijgen, vallen en opstaan. Bij ons draait het om leren, liefde en lef. Elke dag weer.

Met 100 jaar ervaring durven we stappen te zetten en onze stempel te drukken op de markt. We zijn ook kritisch op onszelf, we leren als organisatie continu. Bij ons is er alle ruimte voor eigen ontwikkeling, initiatief en verantwoordelijkheid. Dat merk je aan de sfeer op onze kwekerijen en de ruimte voor ieders ambities. Als team vullen we elkaar uitstekend aan.

Doordat we onszelf telkens willen verbeteren, is er altijd ruimte voor groei. We zoeken regelmatig nieuwe teamleden met oog voor detail, net zoveel liefde voor de hortensia en de motivatie om elke dag beter te worden.

Als je bij ons werkt:

  • Kom je terecht op ruim 21 hectare in De Lier en Honselersdijk.
  • Werk je voor tuincentra en bloemisten in heel Europa en ver daarbuiten.
  • Draag je bij aan het breedste en meest exclusieve assortiment kamerhortensia’s van Nederland
  • Werk je van januari t/m augustus met hortensia’s en in najaar/winter met chrysanten en kerststerren.
  • Krijg je zo’n 70 collega’s, 60 in de tuin aan het werk en 10 op kantoor.

Wil je meer weten over werken bij The Mastergrowers? Stuur dan een e-mail naar werkenbij@themastergrowers.nl.
Ben jij een onze nieuwe collega? Onze actuele vacatures:

  • Vrachtwagenchauffeur
  • Teeltspecialist

'Create your own mastery'

Teeltspecialist

Heb jij passie voor alles wat groeit en bloeit en daag jij onze specialisten uit met vernieuwende ideeën en inzichten? Dan ben jij misschien wel onze nieuw teeltspecialist.

Vrachtwagenchauffeur

Voel jij je thuis op de vrachtwagen en heb je al ervaring met het rijden van een trailer? Geen moeite om je handen uit de mouwen te steken? Wellicht is deze baan echt iets voor jou!

'Learn from
the masters'

Kennismaken met The Mastergrowers?

Neem contact op met Annemiek Boers - van der Hoeven of vul hier uw gegevens in, dan wordt u gebeld.