Meesterschap


Meesterschap gaat verder dan de beste willen zijn. Het gaat om de beste willen blijven. Dat vraagt geduld, focus en een hoop liefde voor je ambacht.


Robin van Dijk - Meesterkweker

Uit liefde voor de hortensia

Onze liefde voor de hortensia is diepgeworteld. Onze families kweken sinds 1990 de mooiste soorten. We houden van de veelzijdigheid en de schoonheid van de hortensia. Dat daagt ons uit om steeds weer nieuwe meesterwerken te ontwikkelen.

'It's all about love,
dedication and guts'

Liefde

We zijn derde generatie kwekers en we houden van wat we doen. Dat merk je aan onze zorgvuldige manier van werken met respect voor de natuur, onze menselijke bedrijfscultuur met ruimte voor iedereen en onze inzet voor een meer duurzame teelt en distributie.

Leren

We hebben zoveel plezier in wat we doen dat we er alles over willen weten en er elke dag beter in willen worden. Hiervoor reizen we de hele wereld over en houden we onze kennis up-to-date. Want zonder leergierigheid geen meesterschap.

'The master has failed more times than a beginner has ever tried'

Lef

Met meer dan 100 jaar ervaring durven we stappen te zetten. Nieuwe soorten kweken, samenwerkingen aangaan en onze stempel drukken op de markt. We durven te ontdekken en daarmee soms te falen. Alleen dan kun je groeien.

Kennismaken met The Mastergrowers?

Neem contact op met Robin van Dijk of vul
hier uw gegevens in, dan wordt u gebeld.