Pure

Pure

Met trots introduceren wij het vernieuwde Pure; onze lijn van sterkste, mooiste en duurzaamste hortensia's. Nu niet meer alleen in wit, maar in meerdere kleuren en vormen in onze collectie verkrijgbaar!

Pure mastery

We hebben al onze kennis, focus en liefde voor de natuur in Pure gelegd. Het resultaat is een revolutionair meesterstuk. Deze hortensia's zijn niet alleen adembenemend mooi en krachtig, maar ook duurzamer dan ooit. 

'Sustainability brings our strongest nature'

Zeldzaam duurzaam

Dankzij jarenlange veredeling van de allerbeste planten is Pure supersterk; krachtig genoeg om ongestokt gekweekt te worden en minder gevoelig voor ziekten. Dat maakt Pure ook zeldzaam duurzaam: nog biologischer gekweekt, zonder hulpmiddelen (zoals stokken en ringen).

'Dedicated to everyone who loves the power of nature'

Pure eenvoud

De prestatie van Pure hortensia's op het schap en bij de consument is ongeëvenaard. Pure eenvoud, indrukwekkende kracht en een nog langere houdbaarheid. Extra lang genieten voor hortensia-fans! 

'Beauty in its purest form, by the hand of the master'

Verkrijgbaarheid

We kunnen, naast roomwit, meerdere kleuren, vormen en masterpieces in potmaat 14 aanbieden binnen de Pure lijn. Het hele seizoen lang, exclusief bij The Mastergrowers! Daar gaat ons hart, als meesterkweker, sneller van kloppen! 

Past dit concept ook goed bij uw klanten?

Neem contact op met Frank van der Meer of vul hier uw gegevens is, dan wordt u gebeld.