Nieuws

Om een stempel te drukken op de markt,
blijven wij continu in ontwikkeling.

Erik van der Valk - Meesterkweker

Uitnodiging open dagen 2022

Wij zijn The Mastergrowers. Masters in hydrangea. Maar wat houdt dat nu in? Tijdens onze open dagen eind maart laten we het u graag beleven. Wat meesterschap voor ons betekent én de manier waarop we dat waarmaken.

Lees verder

'All around us'

'Innovations
Partnerships
Business developments'

Sponsor damesselectie Quintus Handbal

The Mastergrowers sponsor damesselectie Quintus Handbal. 
Wij hebben ons voor 4 jaar aan de club verbonden als sponsor Dames 1 en 2.

Lees verder

Lancering The Mastergrowers

Na onze fusie eind 2019, lanceren Erik van der Valk (Kwekerij de Bonfut) en Robin van Dijk (Dijk van Dijk) hun nieuwe merk The Mastergrowers. Een merk waar de liefde voor het ambacht, jarenlange ervaring en innovatie samenkomen. 

Lees verder

Lancering nieuwe naam

Tijdens een energieke personeelsbijeenkomst op 19 november lanceerden we als fuserende bedrijven Dijk van Dijk en De Bonfut onze nieuwe naam: The Mastergrowers. Een naam die de gezamenlijke ambitie onderstreept om verder uit te groeien tot high performance company en marktleider in hortensia’s.

Lees verder

Fusie kwekerij de Bonfut en Dijk van Dijk


Als Kwekerij de Bonfut en Dijk van Dijk runnen we al een gezamenlijke onderneming op het gebied van jonge planten. Na zes jaar is de tijd rijp voor een omvangrijke fusie. De ambitie: verder professionaliseren als high performance company en als 'Masters in Hydrangea' de meest innovatieve partner zijn voor het hoge segment in kamerhortensia's. 

Lees verder