Sponsor damesselectie Quintus Handbal

Sponsor

The Mastergrowers sponsor damesselectie Quintus Handbal. 
Wij hebben ons voor 4 jaar aan de club verbonden als sponsor Dames 1 en 2.

Fusie

The Mastergrowers is een kwekerij waar de liefde voor het ambacht, jarenlange ervaring en innovatie samenkomen. Ontstaan uit een fusie tussen familiebedrijven Kwekerij de Bonfut en Dijk van Dijk. Kwekerij de Bonfut was al sponsor van de handbalvereniging en dat blijft dus een extra vier jaar zo onder de naam The Mastergrowers.

Bijzondere band

Henny en Monique Zwinkels van Kwekerij De Bonfut hebben een bijzondere band met de club. Enkele familieleden spelen er en zij sponsoren Quintus Handbal al sinds 2018 vanuit hun voormalige kwekerij. Ondanks dat zij zelf niet meer werkzaam zijn, wilde het kwekersechtpaar de dames toch graag blijven supporten. Onder de naam The Mastergrowers kunnen zij dit nu blijven doen.

Perfecte match

Met de sponsoring geven The Mastergrowers het verenigingsleven van Kwintsheul een boost en bouwen ze verder aan hun eigen naamsbekendheid. Een mooie gelegenheid om zichzelf te presenteren aan zowel potentiele klanten als nieuwe medewerkers. Met de speerpunten Leren, Liefde en Lef, sluit de boodschap van The Mastergrowers mooi aan bij die van de selectie. Kweken op hoog niveau is - net als in de sport - een kwestie van blijven leren, ontdekken en durven. Om de beste te zijn, moet je elke dag beter willen worden. Dat brengt echter meesters en echte winnaars voort.